Retro Coffee

Werkcode: 449 137 Kopieer de werkcode

Elianne van Turennout profielfoto Een foto van een heerlijke kop koffie vergezeld van een smakelijk stuk gebak. De warme aroma's van vers gezette koffie vermengen zich met de verleidelijke geur van gebak, waardoor een onweerstaanbare sensatie van genot ontstaat. Het tafereel is vastgelegd met zorgvuldige precisie, waarbij elk detail van de perfectie van dit moment wordt vastgelegd.

In de nabewerking is een subtiele bruine tint toegevoegd met behulp van Photoshop, waardoor een nostalgische en retroachtige sfeer ontstaat. Deze toevoeging versterkt de tijdloze charme van het beeld en roept herinneringen op aan gezellige koffiehuizen uit vervlogen tijden, waar de geur van versgebakken lekkernijen de lucht vervulde en waar mensen samenkwamen om te genieten van goed gezelschap en hartverwarmende drankjes.

De compositie is zorgvuldig overwogen, met het gebak subtiel gepresenteerd naast de dampende kop koffie. Het zachte licht dat door het raam valt, werpt een warme gloed over het tafereel, waardoor de textuur van het gebak en de rijke kleur van de koffie prachtig tot hun recht komen. Het is een uitnodiging om plaats te nemen en te genieten van een moment van pure verwennerij, weg van de drukte van het dagelijks leven.

De foto straalt een gevoel van rust en comfort uit, een welkome onderbreking in een hectische wereld. Het is een moment van ontspanning en plezier, waarin alle zorgen van de dag even vergeten kunnen worden. Met deze foto wordt de kijker uitgenodigd om te vertragen, te genieten en te genieten van de eenvoudige geneugten van het leven.

Dit werk wordt aangeboden door Elianne van Turennout

Het begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Meer weten over Elianne van Turennout?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Noel
    Nederland
    4.5 / 5

    mooi aanbod en materiaalkeuzen goede info over besteltraject en netjes en snel geleverd

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    André
    Nederland
    5 / 5

    Goede klantenservice , je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling Top kwaliteit canvas

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Gerard W.
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk met bestellen. Goede communicatie Snelle levering Goede kwaliteit product

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Super service
    Kwalitatief mooie schilderijen en ook geven ze goede service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Billy en Unice
    Nederland
    5 / 5

    GEWELDIG.
    Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Alice
    Nederland
    4 / 5

    Heel erg mooi
    Kwalitatief goed en handig op te hangen. Dat het vrij prijzig is is ook de enige reden dat het geen 10 is. Verder echt alles dikke prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Rianne
    Nederland
    4.5 / 5

    Heel blij met de geleverde producten en diensten
    Drie foto's besteld op geluidwerende panelen na goed advies via de mail. Twee mannen kwamen het ophangen en leverde keurig werk af.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    E.A.Balk
    Nederland
    5 / 5

    Kunstwerk voldoet aan verwachting
    Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Mike
    Nederland
    4.5 / 5

    geweldige mooie kwaliteit en uitstekende service
    Ben zeer tevreden met jullie aandacht en werkwijze. Foto kan ik helaas nog niet sturen omdat het schilderij nog niet aan de muur hangt. Het is een verjaardags cadeau voor mijn vrouw en die is pas 14-11 jarig. Maar als hij hangt zal ik aan jullie denken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Eddie
    Nederland
    5 / 5

    Perfect
    Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Fred
    Nederland
    4 / 5

    Doen er alles aan om een goed product af te leveren. Denken ook echt mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2017
    U. Holwerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017

Plus- en minpunten

  • Stevige panelen
  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Kwetsbaar materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Aluminium kunst met museumkwaliteit

Fine-arts prints gelijmd op stevige aluminum panelen. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij bij je thuis of op kantoor.

Wat voor effect kies jij? Ga voor een matte of glanzende afwerking.

Meer weten?

Meer over Aluminium en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Retro Coffee van Elianne van Turennout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
239,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden